EMail Imprimeix

Programació

 

Titol:
El Tricicle: Hits
Quan:
04.02.2018
Hora:
18:00:00
Espai:
Sala Folch i Torres
Grup:
Altres Activitats

Especificacions

HITS, l'espectacle de comiat del Tricicle, es representarà per primera vegada a Catalunya al Casal de Calaf el diumenge 4 de febrer a les 18h durant les festes de Santa Calamanda.

L'humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent, més conegut pel seu acrònim HITS de la mítica companyia de teatre catalana Tricicle, serà el plat fort de les Festes de Santa Calamanda del 2018.

Aquest és l'últim espectacle que la companyia ha fet per acomiadar-se del seu públic, després de més de 40 anys sobre els escenaris. L'obra és un recull dels millors moments d'El Tricicle i està composta per 12 esquetxos còmics i un final ple de gags, plens de comèdia, interpretats a gran velocitat.

L'espectacle ha passat per un total de 17 ciutats espanyoles des de la seva estrena el setembre del 2016 com Madrid, València, Sant Sebastià o Pamplona. Ara, per primera vegada, arriba a Catalunya gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament i el Casal de Calaf. La companyia, de moment, no té tancades més dates al territori pel que fa que aquesta pugui ser una de les darreres oportunitats per gaudir del teatre gestual, humorístic i musical del Tricicle en directe.

Preu de les entrades: 25 €

 

Venda anticipada on-line:

i una hora abans a les taquilles del Casal

Organitza: Ajuntament de Calaf